Vangijs

Jouw meubels, recht uit de werkplaats. Met eigen ogen zien waar je tafel, stoelen of banken gemaakt worden.

Bij VanGijs kan dit. Ik ga graag met je in gesprek over jouw ideale ontwerp om daarna samen met mijn team, bestaande uit tien vakmensen, de meubels die perfect passen bij jouw huis en jouw leven, te maken. Op je lijf geschreven, gemaakt van hout, metaal en stof. VanGijs willen mooie dingen maken waar jíj gelukkig van wordt.

Of misschien een romige beker Yoghurt of American pancakes met, granola en vers fruit.

EEN PASSIE VOOR HANDWERK

Bij VanGijs begint de productie van een maatwerk meubel met het uitzoeken van het hout. Dat kan variëren van massief hout als eiken, essen, noten, kersen, mahonie of beuken tot plaatmateriaal als mdf of gefineerde platen.

nine-creative-agency-clients-tosticlub-003

The Tosti is natuurlijk het ultieme ontbijt product. De Nederlander is de grootste Tosti eter van de wereld . Dit doen wij ’s ochtends bij het ontbijt, ‘s middags en ’s avonds.
Voor de heerlijkste dikste en verse Tosti’s moet je bij ons zijn. Wij maken ze met liefde vers voor u klaar en met een eerlijk verhaal.

The Tosti Club is ontstaan vanuit de oprichter zijn studietijd en de hobby van zijn zoon Coen, het malen van granen bij de molenaar tot het meel wat onze bakker weer gebruikt voor de heerlijke Tosti. Verser kan het toch niet?De huidige Tosti’s in Nederland hebben de kwaliteit van

een sportkantine of een studentenhuis. Wij hebben The Tosti een level hoger getild. Ambachtelijk 18 mm vers afgebakken abdij-desembrood, biologisch en regionale producten maken dat The Tosti in je geheugen blijft.

Verder kan je in The Tosti Club het vers afgebakken brood en producten kopen die gerelateerd zijn aan The Tosti Club. Zoals kruidenmayonaise, brood , Caps, Linnen Tassen.

nine-creative-agency-clients-tosticlub-004

Verder kan je in The Tosti Club het vers afgebakken brood en producten kopen die gerelateerd zijn aan The Tosti Club. Zoals kruidenmayonaise, brood , Caps, Linnen Tassen.