Z8 PARTYSHIP

CAMPAGNE VOOR Z8 PARTYSHIP 

 

7 Square is ontstaan uit een voorliefde voor herenkostuums. Opgericht door Margje van Loon. Een modeprofessional met gevoel voor stijl en klasse. Voor trends en tradities. Voor kleding met historie en karakter. Maar vooral met een grote passie voor het vak. Doorgegeven door haar vader Theo van Loon, met meer dan dertig jaar ervaring in het runnen van succesvolle herenlabels.

 

 

 

 

 

THE TOSTI IS NATUURLIJK HET ULTIEME ONTBIJT PRODUCT. DE NEDERLANDER IS DE GROOTSTE TOSTI ETER VAN DE WERELD . DIT DOEN WIJ ’S OCHTENDS BIJ HET ONTBIJT, ‘S MIDDAGS EN ’S AVONDS.
VOOR DE HEERLIJKSTE DIKSTE EN VERSE TOSTI’S MOET JE BIJ ONS ZIJN. WIJ MAKEN ZE MET LIEFDE VERS VOOR U KLAAR EN MET EEN EERLIJK VERHAAL.

The Tosti Club is ontstaan vanuit de oprichter zijn studietijd en de hobby van zijn zoon Coen, het malen van granen bij de molenaar tot het meel wat onze bakker weer gebruikt voor de heerlijke Tosti. Verser kan het toch niet?De huidige Tosti’s in Nederland hebben de kwaliteit van

een sportkantine of een studentenhuis. Wij hebben The Tosti een level hoger getild. Ambachtelijk 18 mm vers afgebakken abdij-desembrood, biologisch en regionale producten maken dat The Tosti in je geheugen blijft.

Verder kan je in The Tosti Club het vers afgebakken brood en producten kopen die gerelateerd zijn aan The Tosti Club. Zoals kruidenmayonaise, brood , Caps, Linnen Tassen.